35. Међународни турнир „Темерин 2022.“

Протеклог викенда у суботу, 7. маја, одржан је 35. Међународни џудо турнир за узрасте полатараца и полетарки, млађих дечака и девојчица и старијих дечака и девојчица.

Ова манифестација је једна у низу, поводом обележавања 50 година од оснивања џудо клуба „ТСК Темерин“.

На такмичењу се окупило око 350 дечака и девојчица из 37 клубова из земље и околине.

Присутнима се обратио и отворио турнир Председник општине, Младен Зец, као и Председник џудо савеза Војводине, Мирољуб Ничић.

Турнир је протекао у сјајној спортској атмосфери, где су задовољство изразили како присутни представници клубова, тако и представници Џудо савеза Војводине и Џудо савеза Србије, који су нашем турниру дали највише оцене.

Искористили смо прилику, да у оквиру турнира поделимо кимона најуспешнијим такмичарима Џудо клуба „ТСК Темерин“, које смо обезбедили путем Конкурса „Жене у спорту“, који је расписао Покрајински секретаријат за спорт. Користимо прилику да се захвалимо Покрајинском секретару за омладину и спорт, господину Данету Баста.

Био је ово први турнир после паузе узроковане пандемијом Ковид 19. Надамо се од следеће године, да ћемо се вратити уобичајеном термину у фебруару, као и такмичењу од два дана где ће бити укључени и кадети и јуниори.

Захваљујемо се Локалној самоуправи и ЈКП Темерин на помоћи у реализацији нашег турнира.

До следећег пута, спортски поздрав.

Leave a Response