АВГУСТ У ЗНАКУ ОДБОЈКЕ НА ПЕСКУ

Микс турнир BLOCK OUT Temerin 2019.“ у одбојци на песку одржан је први викенд (04.) августа.  Одбојкашки клуб „Block Out Temerin“ у сарадњи са локалним институцијама, организовао је овај спортски догађај окупивши 16 екипа у мешовитој (девојка+момак) категорији, на 3 пешчана терена на базенском комплексу. Групна фаза такмичења трајала је до 14ч, док је елиминациона фаза одиграна у предвечерњим часовима, а завршила се након 22ч под рефлекторима, што је дало посебну драж овом турниру.

Велика нам је част јер смо били у прилици да угостимо, иако се ради о аматерском нивоу такмичења, профи играче одбојке на песку као и нашег познатог одбојкаша Давида Мехића, који се  поред професионалних обавеза, након прошлогодишњег искуства, радо вратио у Темерин на песак.

I место: Анђела Јосић и Дарко Ћирић
II место: Азра Малићи и Давид Мехић
III место: Јелена Пролић и Душан Продановић

Такмичари прва три места освојили су пехаре, медаље, дипломе, новчане награде, а прваци турнира одлазак на Тару на продужени викенд.

 

Pericolo OPENS“, турнир у женској конкуренцији, одржан 10. августа 2019. године.
Организатори овог турнира, ОК “Block Out Temerin“, Угоститељски објекат „Pericolo“, Спортски савез општине Темерин и Омладинска Престоница Европе Нови Сад 2019. (OPENS), друге суботе у августу угостили су 20 девојака из различитих локалних и новосадских клубова, које су се такмичиле читав дан у оквиру спортског дела ове манифестације, док је након финала и проглашења победника, приређена журка. Сама идеја ове комбинације музичког, као забавног и спортског, као активног, произилази од чланова Центра креативног окупљања и Канцеларије за младе општине Темерин, који су овим путем промовисали Темерински омладински фестивал (ТОF). Волонтери и DJ-и  OPENS–а максимално су нам помогли да ову манифестацију учинимо јединственом, и заједничком сарадњом смо привукли велики број младих на Темерински базен тог дана.

I место: Милица Пролић и Бојана Зец
II место: Јелена Пролић и Жељана Војводић
III место: Азра Малићи и Вања Томић

Поред пехара, медаља, диплома и новчаних награда, прва и другопласирана екипа добиле су пут на продужени викенд на Тару и карте за предстојећи фестивал „Sea Dance“.

Институције и спортски пријатељи које су учиниле да ова два турнира изгледају управо овако су:

Спортски савез општине Темерин,
Центар за креативно окупљање Темерин,
Канцеларија за младе Темерин,
Локална самоуправа општине Темерин,
Јавно комунално предузеће општине Темерин,
Угоститељски објекат „Pericolo“
ДОО „Зорић“
Књиговодствена агенција „Koturbooker“
Хвала свима на подршци, и радујемо се даљој сарадњи!

 

 

 

Leave a Response