“City games” -Зрењанин 12.7.2017.

“City games” је пројекат који се већ другу годину за редом одржава на територији целе Србије и обухвата малтене све градове. Овај пројекат живи већ осам година на територији Хрватске,БиХ, Црне Горе,Македоније, Словеније а на међународној сцени присутне су и земље региона.

Ове игре подсећају на некадашње Игре без граница и одржавају се на базенима у одабраним градовима.
Спортски савез општине Темерин узео је учешће на овим играма и наступио као екипа у Зрењанину 12.јула 2017.године, уз свесрдну помоћ локалне самоуправе општине Темерин.
Екипу су сачињавали следећи такмичари: капитен екипе Жељко Шобић, његов заменик Ана Боснић, Ивана Пантелић и Маријана Дасовић, Вељко Бабић, Бошко Блешић, Александар Ђукић, Миленко Петковић.


На такмичењу у Зрењанину учествовало је 6 екипа из градова Београд, Сомбор, Зрењанин, Кикинда, Панчево и Темерин. Екипе су се надметале у 6 веома занимљивих али и екстремно захтевних игара у води као што су: спашавање туристкиња, летећи ватерполо, водена кошарка, водена алка, скидање пршуте и надвлачење чамцима.
Сјајна екипа Темерина,с обзиром да су се први пут уопште сусрели са овим играма, освојила је одлично 4 место. Без обзира на пласман,атмосфера у тиму је била невероватна. Прегршт позитивне енергије,добрих вибрација, иако се ови момци и девојке никада заједно нису такмичили. У Зрењанину су дали сјајну лекцију шта значи борити се за један тим, за свој град.
Овом приликом захваљујемо се локалној самоуправи општине Темерин, штампарији “XL “ и аутопревозу Жабаљ.

Leave a Response