Дечије такмичење

У суботу, на локацији ЈЕЗЕРО БАЧКИ ЈАРАК ( РИБЊАК ), кадети од 7 до 14 година су се дружили и такмичили, уз подршку увођењу АМБЕР АЛЕРТ СРБИЈА система.

Време је послужило, организација је била на одличном нивоу, а рибочувари РСВ ДОО су као гости били ту да дају нашу подршку, да се друже са клинцима и клинцезама и да прошире пријатељства и ван наших вода.

Догађај је испратио и господин Таушан и Чари Риболова, па ћемо овде поделити ту епизоду чим буде била емитована. До тада пар слика са догађаја. Хвала Ц-Теам Амбер Алерт-Ганиц Сомбор на позиву!

“Амбер Алерт представља модел ширења и објављивања информација јавности у специфичним случајевима нестале деце. Објаве путем различитих медија – телевизијских и радио емисија, Интернета, СМС порука, екрана на банкоматима, аутопутевима итд. могу да допру до грађана који ће запамтити лице детета и потенцијално га уочити или имати валидне информације које полицији могу да помогну у потрази.“

Увек ћемо се радо одазвати сваком позиву да се дружимо са нашим кадетима и јуниорима, хвала вам на дивно проведеном дану!

Leave a Response