Кошаркашки камп Златар 2021

Ове године кошаркашки клуб из наше општине ,,Маgic basket“, по први пут се определио за учешће на кошаркашком кампу.Камп се одржао у периоду од 05.08 до 11.08 на планини Златар.Како је са нашим малим кошаркашима учествовала екипа из Црне Горе овогодишњи камп је добио назив интернационални.
На кампу су учествовале следеће екипе:
Кк Маgic basket Темерин
Кк Котор
Кк Олимп Врбас
Кк Царина Смедерево
Камп је ове године организовао клуб Олимп Врбас по програму Ксс, туристичком организацијом Златар као и хотелом Панорама.
Нашу екипу чинило је укупно 24 такмичара од тога седам девојчица и седамнест дечака.
Деца су имала врхунске услове за припреме спортиста и то на 1300 метара надморске висине.Поред нових отворених терена за кошарку ,балон сале,базена, деца су уживала шетајући у природи.
Сви тренери клубова су направили програм тренинга који су се одржавали за време кампа, наша деца су успешно одрадила све тренинге и задатке.Сем кошарке деца су имала едукације из области исхране спортиста као и прве помоћи за време кампа организовали смо квиз такмичења где су питања била везана за спорт и опште знање.На крају су наша деца добила заслужена признања и медаље.Овај камп је уједно послужио и за припрему екипе дечака, која ће од септембра почети званично да се такмичи у оквиру такмичења при КСС.

Leave a Response