Меморијални Турнир »Дејан Кукин« Нови Сад

Трећи меморијални турнир који у оквиру Трофеја великана организује Стонотениски савез Војводине, у циљу припреме екипа за почетак сезоне, одржан је у Новом Саду у сећање на Дејана Кукина.

Планирано је било учешће осам екипа, али због обавеза бројних играча у иностраним лигама у Новом Саду наступало је четири тима. То је очигледно утицало да неизвесност буде још већа с обзиром да су три од четири најбоље пласиране екипе формирале тзв. круг са по две победе и једним поразом.
Из тог круга као најуспешнији изашао је новосадски Раднички за кога су играли Александар Каракашевић, Бојан Црепуља, Никола Попов, Јован Јоцков и Хунор Фалб. Млада екипа Темерин Ферокоопа у саставу Денис Чонић, Борис Брновић, Младен Пухача и Андраш Орос заузела је друго место, док је једина прволигашка екипа на турниру, Челарево, завршила као трећа (Драган Балабан, Драган Суботић, Никола Грбић, Алекса Адамовић).
Повратник у Супер лигу и домаћин турнира, Војводина, забележила је сва три пораза али је исход по мечевима могао бити другачији, с обзиром да су поклекли у неизвесним завршницама.
Резултати Наше екипе:
Темерин-Ферокопп / Раднички Нови Сад 3/1
– Орос Андраш-Црепуља Бојан 3/2
– Чонић Денис-Попов Никола 3/0
– Брновић Борис-Каракашевић Александар 1/3
– Орос Андраш-Фалб Хунор 3/0
Темерин-Ферокооп / Војводина Нови Сад 3/2
– Брновић Борис-Катић Ивор 0/3
– Чонић Денис-Тепић Перо 3/0
– Орос Андраш-Гордић Урош 2/3
– Чонић Денис-Катић Ивор 3/2
– Брновић Борис-Борчић Влада 3/0
Темерин-Ферокооп / Челарево 1/3
– Орос Андраш-Адамовић Алекса 3/0
– Чонић Денис-Суботић Драган 1/3
– Пухача Младен-Балабан Драган 1/3
– Орос Андраш- Суботић Драган 0/3

dav

Leave a Response