Обновљено игралиште у Старом Ђурђеву

Председник Општине Темерин, са својим сарадницима, дочекао је данас покрајинског потпредседника Ђорђа Милићевића, покрајинског секретара за спорт и омладину Владимира Батеза и директора Управе за капитална улагања Недељка Ковачевића.
Овом приликом, гости али и њихови домаћини, обишли су нови спортски терен у дворишту ОШ „Петар Кочић“ у Старом Ђурђеву, који је постављен захваљујући сарадњи Секретаријата за спорт и омладину, локалне самоуправе и Спортског савеза општине Темерин, где је Покрајина са 3,2 милиона динара финансирала комплетну обнову спортског терена..
Обновом овог терена створени су много квалитетнији услови за бављење спортом деце у овој школи“, казао је Милићевић и додао да је покрајинска администрација у протеклом периоду ставила акценат на обнову и опремање школских спорских сала и терена.

Покрајински секретар за спорт и омладину, Владимир Батез и председник Спортског савеза општине Темерин, Недељко Ђукић, у склопу отварања новог терена, уручили су одбојкашке, рукометне и кошракашке лопте клубовима са територије општине Темерин, као и професорима физичког васпитања основне школе “Петар Кочић”.

Leave a Response