Првенство Војводине за млађе узрасне категорије у каратеу

Чланови карате клуба „Тао-С“ су у току марта месеца имали запажене наступе на првенству Војводине за млађе узрасне категорије 10.3. у Банатском Карађорђеву и 23.3. у Кикинди у оквиру Шотокан карате савеза Србије.
У веома јакој конкуренцији такмичари нашег клуба су освојили 2 златне медаље у категорији кадета 5 ниво-Јокић Алекса и јуниорки 3 ниво -Кнежевић Невена,4 сребрне медаље у категорији пионира 3 ниво -Вајагић Дуња, нада 3- Арсенић Јована ,наде 4 ниво-Иветић Леа,кадеткиње 4 ниво – Вајагић Катарина и 1 бронзану медаљу у категорији нада 4 ниво- Скенџић Ана.
Поред освајача медаља директан пласман на првенство Србије имају и такмичари који су прошли у финале међу најбољих 8 у категорији а то су: Остојић Драгана,Стојановић Анастасија,Радошевић Небојша и Кубет Дуња.
Тренер нашег клуба Вајагић Санела примила  је признање за најуспешнију сениорку у 2018.-ој години у оквиру Шотокан карате савеза.
Ово је показатељ да припреме за предстојеће Европско првенство које нас очекује у априлу у Црној Гори,теку у правом смеру.

Leave a Response