СТК Ферокооп међу најбољима

Трећим турниром Супер лиге стављена је тачка на први део домаћег шампионата. Сада је на реду друга полусезона која ће по први пут бити одиграна по новом систему.
Домаћин турнира мушке Супер лиге било је Банатско Карађорђево. Одиграни су мечеви од 9. до 11. кола.
Шест сјајних тимова чиниће плеј-оф мушке Супер лиге који предводи актуелни шампион и једини непоражени тим – Банат. Одмах за њим је Црвена звезда са два пораза, коју у стопу прати вечити црно-бели ривал, Партизан.Место у најбољих шест обезбедили су новосадски Раднички и Железничар из Ниша, а захваљујући бољем међусобном скору са Стенесом, у одабраном друштву је и наша екипа Темерин Ферокооп.

Наша екипа на овом турниру најпре савладала СТК Спартак Инфостуд из Суботице са резултатом 4-3. Овом победом су се врата отворила ка уласку екипе у Плаy-оф , тако у директном окршају са Стк Стенесом из Зрењанина одлучено ко наставља такмичење за титулу а ко ће се борити за опстанак. Сусрет је окончан резултатом 4-1 у корист СТК Темерин – Ферокоопа и тако славље могао да почне. У последњем колу пораз од актуелног шампиона СТК Баната нама више ништа није значило,
Екипа са овим сјајним резултатима је надмашила сва Наша очекивања. Првобитни циљ је био опстанак у лиги, а сада екипа се налази у друштву најбољих.

Екипа је наступала у саставу.
1.Пете Золтан
2.Бакић Лука
3.Брновић Борис
4.Нађидаи Золтан
Тренер екипе: Орос Андраш

????????????????

Leave a Response