ТОП 12 за Јуниоре и Јуниорке Вршац

Стонотенисери и стонотенисерке јуниорског узраста за викенд су наступали на завршном турниру сезоне, ТОП 12, који је одржан у Вршцу. Био је то прави спектакл за оне који уживају у играма младих такмичара, с обзиром да турнир окупља најбоље међу најбољима и да је сваки играч у два дана морао да одигра по чак једанаест мечева.
Ко чека тај дочека- то најбоље знају учесници овогодишњег издања ТОП 12 турнира, а поготово они који су због коронавируса прошле сезоне остали без наступа на овом престижном такмичењу. Подсетимо, готово сва такмичења из претходне сезоне која су отказана због коронавируса, одиграна су накнадно, изузев ТОП 12.
Импресиван је био играч вршачког Миленијума, Душан Везмар, који је у свом граду зграбио титулу ТОП 12 шампиона. Уписао је свих 11 победа. На другом месту завршио је наш такмичар Андраш Орос коме је једини пораз нанео управо Везмар, на позицији три завршио играч Новог Сада, Јован Јоцков, који је уз девет победа забележио два пораза док је на четвтом месту нашао други наш такмичар Пухача Младен са скором 6-5.

Поредак осталих:

5. Матија Шепа (СТАК)
6. Ђорђе Петровић (Железничар)
7. Алекса Митић (Раднички ММXВИИ)
8. Бранислав Смиљковић (Напад)
9. Димитрије Павловић (СТАК)
10. Димитрије Јеликић (Црвена звезда)
11. Богдан Илић (Банат)
12. Урош Нинковић (СТАК)

 

Leave a Response