Треш изазов Србија

На Светски дан здравља, у недељу 7. априла 2019. године, Туристичка организација општине Темерин организује акцију чишћења пешачкe стазе на излазу из насеља Темерин према Парку природе „Јегричка“.

Инспирисани смо великом акцијом под називом „Треш изазов Србија“ (Trash izazov Srbija) која се спроводи на нивоу наше државе, а и широм света.

Под слоганом „Свако може бити херој“ до сада је у обрачун са смећем кренуо велики број грађана наше земље, са жељом да Србија буде чистије место за живот. ??♻️?
Како све више грађана наше општине користи ову стазу за рекреацију, желимо да припремимо стазу за предстојеће лепо време и да ово време на стази и у заштићеном подручју парка природе буде што квалитетније и здравије проведено – без смећа.
Окупљање учесника је код бензинске пумпе (аутобуске окретнице) на излазу из Темерина у недељу 7. априла 2019. године у 9 часова.

Организатор обезбеђује кесе за скупљање смећа, као и хигијенске рукавице. Позивамо све који су вољни да нешто промене у свом окружењу да се прикључе акцији.
Контакт и информације:
Туристичка организација општине Темерин
021/844-655

Leave a Response