УСПЕХ СРБИЈЕ НА ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ (кадети и јуниори)

Наши темеринци заблистали су и учествовали у огромним успеху репрезентације Србије у кик боксу са једним златом које је освојио Стефан Ђуричић и два сребра-Александар Дондур и Алекса Гермек.

Јуниорска кик бокс репрезентација Србије окитила се са 32 медаље (6-15-11).  на Европском првенству за кадете и јуниоре одржаном у Будви од 5-13. 11. 2021. године.
За скоро све чланове ове јуниорске репрезентације Европско првенство је било прво велико интернационално такмичење. Тиме је овај успех далеко значајнији за будућност српског кик бокса, јер се од њих медаље тек очекују.
Национална јуниорска селекција Србије заузела је 2. место на табели у Лоу кик дисциплини, сместивши се тик иза Русије.
У рангирању укупне успешности наступа у ринговним дисциплинама лоу кик, К1 и фул контакт, где смо пети, фалило нам је још једно златно одличје за друго место у укупном пласману. Међутим, та чињеница не умањује укупан успех који је постигнут.

Златне медаље су освојили:
Магдалена Луковић, Урош Крстић, Нада Петронић, Јован Тишма, Тијана Драшковић и Стефан Ђуричић.

Сребрне медаље су освојили:
Дондур Алесандар, Касап Николина, Нешковић Урош, Пејовић Мина, Гермек Алекса, Ђорђе Савић, Дамир Сејдија, Милош Вуковић, Милица Гацић, Леа Благојевић, Александар Гал, Ђорђе Димитријевић, Стефан Павловић, Николин Стевановић и Рада Ердељан.

Бронзане медаље:
Игор Чупић, Милан Микић, Андрија Матовић, Блашко Жанет, Дуња Стојановић, Јована Марковић, Тамара Миладиновић, Николић Анастасија, Милица Поповић, Никола Вукчевић и Вук Ђорђевић.
Честитамо свим освајачима медаља!

Leave a Response