ОЛИМПИЈАДА ТОЛЕРАНЦИЈЕ

У суботу, 17. јуна, Општина Темерин је у сарадњи са Школским спортом и Спортским удружењем „НАПРАВИ ДАР-МАР“ организовала Олимпијаду толеранције на базену. Ова манифестација имала је за циљ да пружи забаву како деци, тако и родитељима, кроз разноврсне спортске игре, музику, плес, промоцију здравља, родитељства, рекреације и друштвених игара.

Спортско удружење „НАПРАВИ ДАР-МАР“ преузело је одговорност за организацију екипних игара под називом „ДАР-МАР игре без граница“. Овом активношћу желели смо да се на тренутак вратимо играма које нас радују и повезују. У изванредној атмосфери, деца су заједно са родитељима била подељена у пет екипа и пролазила кроз различите игре које су захтевале вештину, прецизност и брзину. Формат игара био је полигонски, пружајући свима прилику да се такмиче и уживају у спортском духу.

Ова Олимпијада толеранције на базену била је одлична прилика за децу и родитеље да се окупе, проведу време заједно и уживају у активностима које подстичу тимски дух и физичку активност. Организатори су били задовољни великим одзивом и надају се да су успели да пруже незаборавно искуство свим учесницима.

На крају манифестације, сви су отишли кући са осмехом на лицу, осећајем задовољства и лепим успоменама које ће их пратити. Ова Олимпијада толеранције на базену дефинитивно је остварила свој циљ, спајајући људе кроз спорт, забаву и позитивну енергију.

Leave a Response