SERBIAN OPEN BELGRADE 2018 K-1 EURO CUP

Минулог викенда у Београду, у хали спортова, одржан је европски куп у кик-боксу- СЕРБИАН ОПЕН 2018. Наша „експедиција“ је два дана била своје битке, и остварила одличан резултат!
Поред свих „пехова“ који су нас задесили, ипак смо донели једно ЗЛАТО и једну БРОНЗУ европског сјаја у наш Темерин…Милош Гермек(yоунг јуниорс -60кг), три меча, две убедљиве победе и једна предајом од стране противника-ЗЛАТО…и наш највећи клубски успех у јуниорској конкуренцији!!! Михајло Ковачић овог пута БРОНЗА. Петар Матић и Маријана Дасовић су стали у 1/8 и 1/4 финалу, где су буквално демолирали своје противнике, али „систем бодовања“ је такав да су изгубили за који поен…следећи пут идемо на прекид!!! Марко Гермек у 1/8 финала против одличног мађара стао из само њему знаних разлога у трећој рунди, до које је водио…штета…биће боље други пут!
Све у свему, ако додамо да смо имали још и проблем на ауто-путу и били у зауставној траци преко 1 сат чекајуци да нам наш возач отклони квар, и врати нас читаве кући ДОБРО ЈЕ ПРОШЛО…ОДЛИЧНО!!!

THIS IS SPARTA!!!

 

Leave a Response