Сјајни успеси школског спорта на Мини олимпијади

У оквиру пројекта „Спорт у школе“ који је покренут у школској 2017/2018 школској години, ученици првог,другог и трећег разреда основних школа општине Темерин, након одржаног општинског такмичења , по први пут су учествовали и на окружном такмичењу у организацији Савеза за школски спорт Србије. У Новом Саду је 7.маја 2018.године одржано такмичење Јужнобачког округа за ниже разреде у организацији Савеза за школски спорт Војводине.

Мешовите екипе Ош „Петар Кочић“ су наступиле у више дисциплина,а запажене резултате су остварили у забавним полигонима где су ученици другог разреда освојили 3. место екипно.

У атлетици су исказали сјајне резултате у појединачним наступима где су освојили следеће медаље: 1 место у дисциплини 60м спринт освојила је Инес Варга Шомођи, а 3. место освојила је Ивана Дамјановић.

Овим путем обавештавамо родитеље ученика од 1.-4. разреда основних школа да ће се у периоду од 1.јула до 30.августа, у склопу Школског спорта одржавати бесплатни часови пливања и обуке непливача на темеринском базену. Тачни термини одржавања часова ће бити прослеђени у све четири основне школе.

 

Координатори школског спорта

 

Leave a Response