Екипно Првенство Србије за кадете 2017/18 –Београд

04.03.2018.године у Београду, у организацији СТК Црвене Звезде,  одржано је екипно Првенство Србије у Стоном тенису за кадете.

Екипа СТК Темерина у саставу Орос Андраш мл.,Варга Данијел,Пухача Младен и тренер екипе Орос Андраш је допутовала на ово такмичење као прваци Војводине,тако надаjући се  и на државном првенству једној од медаља.

У тешкој квалификационој групи са домаћином Црвеном Звездом и са најбоље рангираном екипом на такмичењу из Неготина то није изгладао нимало лако.

Међутим, наша млада екипа одмах на старту остварила је победу од 3-1 над Црвеном Звездом и решила питање пролаза у полуфинале турнира.Другу утакмицу у групи је изгубила од СТК Хајдук Вељка из Неготина са 3-0 и тако као другопласирана екипа из групе пласирали се у завршницу.У полуфиналу се састали са екипом  СТК Лав-а из Шапца који су били прваци регионалног Савеза Београд.У великој борби за финале наша екипа је славила са резултатом 3-2.

У финалу су се састали опет са екипом Хајдук Вељка.Неготинци су опет били бољи ривал.Тако је наша екипа  заузела друго место на Првенству.

 

Коначан Пласман:

1.СТК Хајдук Вељко –Неготин

2.СТК Темерин –Темерин

3.СТК Лав –Шабац

4.СТК Миленијум -Вршац

 

Leave a Response