Рукометаши одували лидера табеле

Наши рукометаши су у среду 11.11.2020.године у утакмици 6. кола Прве лиге Србије група „Север“ дочекали до сада непоражену екипу, лидера на табели, РК Апатин из Апатина.
Утакмица је стартовала изједначено али су гости већ од 5. минута почели да увећавају своју предност, која је два пута била и 6 голова разлике. На полувреме се отишло резултатом 14:18.
У другом полувремену су домаћи рукометаши бржом и ангажованијом игром, пришли противнику на гол или два заостатка. Како је утакмица одмицала, подизали су ниво игре и у одбрани и у нападу али се изузетно квалитетна гостујућа екипа није предавала.Домаћи су у 48. минуту утакмице први пут дошли у резултатску предност ( 28:27 ) коју су успели да задрже и увећају до краја меча. Коначан резултат ове изузетно динамичне утакмице је био 38:34 за РК Младост ТСК. У домаћој екипи голове су постигли: Симо Шијан 10 голова ( проглашен за играча утакмице ), Милош Костић 9 голова, капитен Мирко Гаковић 8 голова, млади Марко Зец 5 голова, Мирко Подунавац 4 гола и Милан Миличевић 2 гола. Честитамо обема екипама на фер и спортској игри.
Следећу утакмицу наши рукометаши играју у суботу у Сомбору против екипе Сомборелектро.

Leave a Response