Сајам спорта у Београду 23.-25.11.2018. године

И ове године у организацији Спортског савеза Србије одржан је 7.међународни Сајам спорта у Београду.

Поред националног семинара, стручних трибина и продајне изложбе спортске опреме и реквизита, презентован је практичан приказ (демонстрација) свих грана спорта, програма…

Овом сајму присуствовали су и чланови Спортског савеза општине Темерин у циљу едукације и сазнања новина у области спорта.

На семинару за спортске раднике у организацији Спортског савеза Србије,презентације и едукације су имале бројне установе и организације.

Могло се чути о стварању спортске јединице Војске Србије, затим статистика и нови Закони у области спречавања насиља и недоличног понашања на спортским манифестацијама од стране Министарства унутрашњих послова Србије, потом о пројектима Европске уније Еразмус+ на које могу аплицирати у партнерствима са иностраним земљама и клубови и школе и друге институције, о пореским обавезама спортских удружења од стране Министарства финансија и Пореске управе, као и о упису у Националне матичне евиденције, која је обавезна за све клубове и удружења, од стране Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.

Мноштво корисних информација на једном месту у доброј организацији.

Посетили смо штандове многобројних савеза и испратили презентације спортова,као и презентације полигона и организације спортића за најмлађе.

 

Leave a Response