ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ – УБЕДЉИВА ПОБЕДА И ПОДЕЛА 3. МЕСТА НА ТАБЕЛИ

У недељу 25.09.2022. у Омладинском дому наши шахисти су били домаћини екипи ШК ПРАВИ ПОТЕЗ из Новог Сада у 9. последњем колу БАЧКА лига-НС 2022 и убедљивом победом затворили сезону, поделивши 3. место са екипом Сутјеска из Бачког Доброг Поља.
Леп успех темеринских шахиста.
Резултат на крају меча, 5:1 за темеринске шахисте.

Појединачни резултати:

Победе су остварили Ботка, Марковић, Бањац, Пастор и Рајшли, док је пораз доживео Ковачић иако у добијеној позицији за максималну победу, након пар непрецизних потеза, доживео пораз.

На крају регуларног дела сезоне прво место је освојила екипа Младост из Бачког Петровца, која ће кроз бараж са прваком Бачка лига-СУ (Суботица), тражити пласман у Другу лигу-Војводина. Надамо се да ће наши шахисти у следећој сезони имати још боље резултате, бити конкуренти за прво
место, и кроз бараж пробати да изборе пласман у вишу лигу, тј. у Другу лигу- Војводина што би био први пут у историји темеринског клуба, али о томе у наредној сезони. Прво кроз анализу и планове за наредни период на свим нивоима, од функционерских до играчких, са још бољом организацијом клуба и сарадњом са градским институцијама.

Leave a Response