ЖРК „ТЕМЕРИН“ ШАМПИОН ВОЈВОДИНЕ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ ДО 12 ГОДИНА

У суботу, 05. маја 2018. године, у Темерину је завршено овогодишње такмичење у Супер лиги Војводине за девојчице рођене 2005. године и млађе.
Женски рукометни клуб „Темерин“ из Темерина је постао шампион више него убедљиво . У овом циклусу такмичења девојчице из Темерина су победиле све утакмице. Након квалификационог дела, а затим и 14 кола у Супер лиги, на другом месту су завршиле девојчице из ЖРК „Срем“ из Сремске Митровице, док је треће место изборила екипа ЖОРК „Кикинда“ из Кикинде. Поред ове три екипе, учешће на првенству Србије је обезбедила и екипа РК „Јадран“ из Фекетића.
Највише голова, током првенства, постигла је Наташа Ћетковић (Срем), која је уједно и највише пута проглашавана за најбољу играчицу утакмице, па је због тога проглашена и за најкориснију играчицу у ЛМК РСВ Ж12 СЛ.
Пред актуелним шампионкама Војводине крајем маја месеца је нов изазов. У Темерину се 25. и 26. маја текуће године одржава првенство Србије у овом узрасту где темеринке с правом претендују на највиши пласман.

 

Leave a Response