Џ.К. ТСК Темерин гостовао на три фронта

Млади џудисти Џ.К. ТСК Темерин су протеклог викенда имали изузетно згуснут календар. Гостовали су на три Међународна турнира, два у Србији и један у БиХ. Али кренимо редом …

Тренери , Маријана Танкосић и Александар Јанковић учествовали су у Кикинди са малом али одабраном екипом и постигли одличан резултат: Ања Ацан  и Биачи Наталиа 1.место, Милош Мишељић, Вања Милићев и Дуња Јоветић 2.место и Ива Ромелић 3.место. Милица Жерађанин је остала без медаље. Екипа је освојила и пехар за најбољу екипу млађих пионирки.

У Зворник, под вођством тренера Недељка Ђукића, отпутовала је екипа од 8 такмичара. Фиштеш Естер је освојила 1.место. Друга места освојиле су: Варга Шомођи Инес, Дуња Јокић, Нађа Текић и Милица Лаврња док се Нађа Грлица окитила бронзаном медаљом. Варга Шомођи Виктор и Фиштеш Саболч су забележили победе али нису успели доћи до медаље.  Освојен је такође пехар за најбоље мл. пионирке.

Најмлађи такмичари, под вођством тренера Николе Малеша и Сабо Иштвана потпуно су оправдали очекивања и постигли одличан резултат на турниру у Београду. Златне медаље освојили су: Дејана Стојановић, Калапати Доменик и Јована Прокић. Сребрна је била Георгина Јовичић док је бронзани био Филип Нежић. Богдан Груичић и Тадија Обрадовић и поред велике жеље нису успели да освоје медаљу.

 

Са оваквом децом не страхујемо за будућност темеринског џуда…

Leave a Response