Прва рукометна лига

Након тешког гостовања рукометаша Младости ТСК, дошла је на ред утакмица пред домаћом публиком. У суботу 12.03. 2022.године рукометаши су одиграли утакмицу 15-ог кола Прве рукометне лиге “Војводина” против младе екипе Рукометног клуба “Долово” из Долова.
Ово је била иделна прилика да тренер Горан Дукић одигра у пуном саставу и да се узму 2 бода. Наравно, прилику да играју имали су сви играчи који су били на клупи – њих 16. На клупи поред тренера Дукића био је и Ненад Грујичић као технички руководилац екипе.
Утакмица је одиграна без пуно фаулова и без пуно прекида, али су судије успеле да досуде чак 6 седмераца (4-2 у корист домаћина). Прво полувреме је било завршено 22 – 7, док је крајњи исход био 45 – 12 за Младост ТСК. У листу стрелаца су се уписали следећи играчи: Костић са 10 погодака, Шкавић и Родић са 7 погодака, Богојевић, Нинковић и Зец са по 5 погодака, Машић и Берић са по 2 погодтка, док су по један дали Ђукић Вељко и Ђукић Драженко. За играча утакмице проглашен је пивот екипе Младост ТСК Никола Богојевић.
Наредног викенда следи пауза, без утакмица, али већ следеће недеље очекује нас веома незгодно гостовање екипи Војводе Степе, које се игра у Српској Црњи.

Leave a Response