РК Славија – РК Младост-ТСК 19.02.2022

Протеклог викенда у Спортској хали Слана Бара у Новом Саду, рукометаши Младост-ТСК-а су уписали нову победу против рукометаша Славије. Након 60 минута игре резултат је био 26-18 у корист рукометаша Младост-ТСК.
Тренер Горан Дукић имао је пун састав на располагању, и после одрађених припрема и тренинг утакмица, прва утакмица у наставку сезоне донела је прави резултат одрађеног припремног тренажног дела. Фокус екипе био је на доброј одбрани, што показује и резултат на полувремену и крају (11-14 | 18-26). Екипа Младост-ТСК је сво време била у предности, од почетка утакмице, где су добрим одбранама спречили играче Славије да постигну што више голова као што је било у првом делу сезоне (30-29 у корист Младост-ТСК).
Голове за Младост-ТСК су постигли: 8 голова Милоша Костића, 5 голова капитена Мирка Гаковића, 4 гола Милана Павлова, по 3 гола су дали Машић Бојан и Шкавић Зоран, док су по један гол дали Јова Павлов, Драшко Младенко и Зец Марко.
Овом победом је ојачана тренутна позиција, док следећом утакмицом може да се направи корак више ка врху табеле. Наредно коло се игра пред домаћом публиком, те екипа очекује нова 2 бода.

Leave a Response